Zalenoverzicht

Nyenrode heeft de beschikking over 40 zalen. Een greep uit de mogelijkheden vindt u hieronder. Voor het volledige overzicht kunt u contact opnemen met Events & Sales.

3 Fontyne

Capacity 1 – 16 personen

In 2013 hebben wij onze voormalige rectorswoning omgetoverd tot een inspirerende evenementenlocatie: De 3 Fontyne. Dit huis, met privétuin, is gelegen aan de rand van het landgoed en biedt prachtig uitzicht over de landerijen. Het beschikt over een plenaire ruimte en

Pfizer

Capacity 1 - 320 personen

Pfizer, gelegen in het Albert Heijn gebouw, is een ruimte met een vaste opstelling geschikt voor circa 320 personen. Deze locatie is uitermate geschikt voor congressen, (product)presentaties en paneldiscussies. Het is mogelijk diverse subzalen bij deze ruimte te boeken.

Kasteel – Blauwe Kamer

Capacity 1 - 12 personen

In het van oorsprong dertiende-eeuwse kasteel bevindt zich de Blauwe Kamer. Deze kamer leent zich uitstekend voor een vergadering of chique diner.

Ridderzaal (Kasteel)

Kasteel – Ridderzaal

Capacity 1 - 50 personen

In de blikvanger op Langoed Nijenrode, het van oorsprong dertiende-eeuwse kasteel, bevindt zich de Ridderzaal. Deze ruimte, gelegen op de begane grond, is een ideale ruimte voor diverse doeleinden: uw diner, presentatie of ceremonie, alles kan!

Kasteel – Wapenzaal

Capacity 1 - 100 personen

De Wapenzaal, gelegen in het dertiende-eeuwse kasteel, biedt ruimte voor diverse opstellingen. Daarbij is de nabij gelegen Bibliotheek ideaal voor ontvangsten en pauze’s. Afwisseling in uw programma is hierdoor gegarandeerd.

Koetshuis

Capacity 40 - 400 personen

Het Koetshuis beschikt over een patio die toegang geeft tot de ruimten Oude Eetzaal, de Stal en het Witte Paert. U kunt uw gasten ontvangen op de patio, maar ook in de Stal welke geschikt is voor circa 100 personen.

Collegezaal – Rooij

Capacity 1 - 88 personen (vaste opstelling)

De Rooij I, gelegen in het De Rooij gebouw, is een moderne zaal standaard uitgerust met moderne presentatie- en communicatiefaciliteiten. De zaal kent een vaste opstelling welke uitermate geschikt is voor onder andere (product)presentaties, voordrachten en/of paneldiscussies.

Collegezaal – Executive

Capacity 1 - 30 personen

In het hoofdgebouw hebben wij meerdere moderne, multifunctionele zalen met moderne presentatie- en communicatiefaciliteiten.

Arena Executive zaal

Arena

Capacity 1 - 30 personen

De Arena zaal bevindt zich in het Plesman Hotel, welke gelegen is op ons landgoed. Deze ruimte biedt uitzicht over de vijver, waardoor een gevoel van rust wordt gecreëerd. Naast de plenaire zaal kunt u 4 subzalen boeken bij deze ruimte.