Uw evenement op Nyenrode

Of het nu colleges, vergaderingen, trainingen, recepties of bedrijfsfeesten zijn, Nyenrode Business Universiteit biedt haar gasten een bijzondere locatie voor elke gelegenheid. Zo kan men kiezen uit een variatie van diverse ruimtes, waaronder collegezalen, executive zalen en voor de wat meer exclusieve gelegenheden het Koetshuis en Kasteel. Daarnaast is het vrijstaande huis met privé-tuin De 3 Fontyne voor één groep exclusief te reserveren.

Op het landgoed bieden we tevens de mogelijkheid tot overnachten in één van onze twee hotels, zodat eenvoudig meerdaagse programma’s gevolgd kunnen worden. Komen uw gasten uit alle windstreken? Een voorovernachting is natuurlijk ook mogelijk!

Het gehele landgoed ademt de rust uit die nodig is om u volledig en ongestoord te kunnen concentreren op uw bijeenkomst. Historische pracht en uitstraling worden gecombineerd met moderne faciliteiten, zodat uw evenement comfortabel en effectief verloopt.

De afdeling Events & Sales staat voor u klaar voor advies over de zaal, aankleding, catering, personele ondersteuning, inzet van docenten en gastsprekers, hotelkamers en de beschikbare audiovisuele middelen. Kortom voor de gehele organisatie van een evenement kunt u terecht bij Events & Sales. Lees meer >