Landgoed Nijenrode

Op Landgoed Nijenrode, gelegen in het hart van Nederland, is Nyenrode Business Universiteit gevestigd. Het bosrijke landgoed is bijna 60 hectare groot en ligt aan de rand van het pittoreske dorp Breukelen in de gemeente Stichtse Vecht.

Nyenrode Business Universiteit is een sterk internationaal georiënteerde universiteit. Omdat de letter ‘ij’ voor veel buitenlanders moeilijk uit te spreken is, gebruikt de universiteit in haar naam de internationaal meer bekende letter ‘y’.

Kasteel als blikvanger

Blikvanger op Landgoed Nijenrode is het in oorsprong dertiende-eeuwse kasteel, dat is omgeven door een slotgracht.

Het Kasteel is gesitueerd tussen de rivier De Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal en is gelegen in een parkachtig landschap met onder meer:
• een rozentuin
• wandel- en joggingpaden door de bossen
• een hertenkamp
• een labyrint

Moderne, multifunctionele onderwijsgebouwen

Op het landgoed, vindt u naast het historische Kasteel met Koetshuis ook de moderne, multifunctionele onderwijsgebouwen van de business universiteit waar alle zalen standaard uitgerust zijn met moderne presentatie- en communicatiefaciliteiten.

Naast de eigen activiteiten van Nyenrode Business Universiteit, biedt het landgoed tevens plaats voor úw evenement zoals:
• vergaderingen
• trainingen
• heisessies
• netwerkbijeenkomsten
• bedrijfsfeesten
• huwelijken

Historische pracht en uitstraling

Het gehele landgoed ademt de rust uit die nodig is om u volledig en ongestoord te kunnen concentreren op uw bijeenkomst. Het Landgoed kent een besloten karakter en is niet vrij toegangelijk voor passanten of ten behoeve van recreatie. Historische pracht en uitstraling worden gecombineerd met de moderne faciliteiten van Nyenrode Business Universiteit, zodat uw evenement comfortabel en soepel verloopt.

U kunt kiezen uit een grote variatie ruimtes, waaronder collegezalen en executive zalen. Voor de wat meer exclusieve gelegenheden zijn met name het historische Kasteel en het Koetshuis ideaal en niet te vergeten de voormalige rectorswoning De 3 Fontyne, onze nieuwste eventlocatie. De 3 Fontyne is een vrijstaand huis met privé-tuin. De locatie is voor één groep exclusief te reserveren en is uitermate geschikt voor hei- en teambuildingsessies, privé-diners en workshops.

Overnachten

Op het landgoed bieden we naast de verschillende vergaderlocaties en onze restaurants tevens de mogelijkheid tot overnachten in één van onze twee hotels, waardoor u ook bij meerdaagse programma’s gewoon op het landgoed kan blijven. Lees meer >

Advies

De afdeling Events & Sales staat voor u klaar om u rond te leiden op het landgoed en u alle mogelijkheden voor uw bijeenkomst te tonen. Verder kunnen wij u adviseren over de benodigde zaal, de aankleding ervan, catering, eventuele personele ondersteuning en inzet van docenten en gastsprekers, de beschikbare hotelkamers en audiovisuele hulpmiddelen; voor de gehele organisatie van uw evenement kunt u terecht bij de afdeling Events & Sales van Nyenrode Business Universiteit. Lees meer >