Zakelijke bijeenkomsten

Privé-tuin (De 3 Fontyne)Master Bedroom
In het universiteitscomplex zijn 40 multifunctionele zalen beschikbaar voor zowel kleine als grote bijeenkomsten tot 320 personen. De ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, (meerdaagse) congressen en conferenties. De zalen kunnen geheel naar uw wensen worden ingedeeld. Daarnaast beschikken wij over moderne audiovisuele middelen.

Voor de wat meer exclusieve bijeenkomsten zijn met name het Koetshuis en de zalen in het Kasteel uitermate geschikt.

De 3 Fontyne

In 2013 hebben wij onze voormalige rectorswoning omgetoverd tot een inspirerende evenementenlocatie, De 3 Fontyne. Dit huis is gelegen aan de rand van het landgoed, biedt een prachtig uitzicht over de privé-tuin en de landerijen en creëert hiermee een ontspannen sfeer voor u en uw deelnemers.

Zowel de huiskamer als de tuin zijn ideaal om samen te genieten van een informeel en besloten samenzijn en is passend voor elk type bijeenkomst, maar is bij uitstek geschikt voor teambuilding en hei sessies, privé-diners en workshops.

Bereikbaarheid

Nyenrode ligt centraal in Nederland, op ongeveer 20 minuten afstand van Utrecht en Amsterdam, met ruime parkeervoorzieningen en goede verbindingen voor het openbaar vervoer. Parkeren is gratis, zo ook het gebruik van de laadpalen voor het opladen van elektrische/plug-in hybride auto’s (o.b.v. beschikbaarheid, reserveren is niet mogelijk).

Een passend voorstel voor elke wens!

Het team van Nyenrode staat voor u klaar om aan de hand van uw programma en culinaire wensen een passend voorstel te schrijven. Of het nu gaat om een productpresentatie, workshop, privédiner of intensieve boardmeeting: Nyenrode staat aan de basis van uw zakelijke succes!

Onze standaard

Standaard en zonder extra kosten inbegrepen bij de huur van een (plenaire) ruimte:
– Gebruik van laptopaansluiting met geluid, internet en beamer op projectscherm of LCD-scherm
– Draadloze internettoegang
– Blocnotes en pennen
– Flipover
– Microfoon (handheld of microfoon)
– Vermelding van uw bijeenkomst op onze digitale panelen
– Gratis parkeergelegenheid
Wij kunnen een scala aan producten en diensten voor u verzorgen die kunnen bijdragen aan een succesvolle verloop van uw evenement. U kunt hierbij denken aan bloemen in de zaal, een registratiebalie, audiovisuele ondersteuning of extra audiovisuele middelen.

Overnachtingsmogelijkheden

Binnen de arrangementen gaan wij uit van een éénpersoons hotelkamer. Wilt u liever iets anders? Vraag onze Events-advisor naar speciale tarieven voor 2-persoonshotelkamers, overnachten in campus-kamers of meerpersoonshuisjes.

Disclaimer

Nyenrode Business Universiteit organiseert vele opleidingen en programma’s. Elke aanvraag zal beoordeeld worden of deze niet concurrerend en/of in strijd is met de visie van Nyenrode Business Universiteit, vragen wij u ons aanvraagformulier ‘Evenementen’ in te vullen. Download hier het aanvraagformulier. >