Wonen op campus

De gemeenschappelijke Campus van Nyenrode Business Universiteit is gevestigd op het eeuwenoude landgoed Nijenrode. Het wonen op Campus en het intensieve karakter van de programma’s van Nyenrode resulteert volgens onze studenten vaak in hechte vriendschappen en netwerken voor het leven.

Faciliteiten

De studentenhuisvesting op Campus is dicht gelegen bij de collegezalen en de diverse faciliteiten maken de campus een comfortabele plek om te wonen, werken en ontspannen. Zo zijn er diverse ruimtes voor project- en groepswerk, is er een huiskamer (alcoholvrij), Mensa (restaurant), wasserette, gezamenlijke buitenkeuken met barbecue en verschillende sportaccommodaties en sportvelden.

De Campus bestaat uit vijf gebouwen, allen vernoemd naar personen die veel hebben betekend voor Nyenrode; Postma, Weijer, Kuneman, Klaasesz en Philips (onderverdeeld in Roeterink I, Riemsdijk, Otten en Roeterink II). In het totaal beschikken deze gebouwen over 295 kamers, verdeeld in verschillende kamertypes:
– ongemeubileerd zonder kitchenette (18-30 m2)
– gemeubileerd zonder kitchenette (25-30 m2)
– gemeubileerd met kitchenette (25-30 m2)

Voorzieningen kamers

Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met daarin een toilet, wastafel en een douche. De kamers kunnen worden verhuurd aan één of twee studenten. Op het registratieformulier kun je aangeven wat jouw voorkeuren zijn.

Toewijzing kamers

De afdeling Business Support, onderdeel van Hospitality & Services is verantwoordelijk voor de toewijzing van kamers en beheert de huurcontracten. De kamers worden toegewezen aan op volgorde van aanmelding. Indien een gewenste kamer niet beschikbaar is zal een soortgelijke kamer worden toegekend. Indien je specifieke wensen hebt ten aanzien van de kamer op basis van jouw gezondheid of fysieke gesteldheid kun je uiteraard persoonlijk contact opnemen met de afdeling Business Support. Wij zullen vervolgens samen met jou op zoek gaan naar de best passende oplossing.