Wilfred Beltman

…word je ineens gevraagd iets te vertellen over de overnachtingen op het landgoed van Nyenrode.

Nou ja, omdat ik (Wilfred Beltman) daar vaak logeer in het Plesmanhotel, leek me dat een goed idee. Te meer omdat ik daar erg tevreden over ben. Ik volg de Msc Controlling en daardoor ben ik nogal eens op vrijdag en zaterdag op Nyenrode. En omdat ik wat verder weg woon (ca. 125 km) heb ik besloten om te blijven overnachten. Ten eerste voor de gelegenheid om 3 uur extra te kunnen studeren (die ik dan niet in de auto hoef te zitten) en ten tweede omdat het qua kosten ongeveer gelijk is. De tarieven voor een kamer zijn namelijk voor studenten aanzienlijk gereduceerd!

De kamers op zichzelf zijn keurig ingericht en altijd netjes! Je hebt een bureau ter beschikking, een waterkoker staat gereed en de koffie is heerlijk. De natte cel is ook prima in orde en voorzien van alles wat je nodig hebt.

Als er voldoende bezetting is, is de bar ook geopend en is er later op de avond tijd voor een drankje en gezelligheid. Ik heb daar al heel veel leuke en aardige mensen leren kennen! Mocht je echter een kijkje in het studentenleven willen nemen, dan kan dat ook op de campus…

’s Ochtends aan het ontbijtbuffet is er keuze uit diverse soorten brood en beleg, yoghurt en sapjes, een eitje en fruit. Kortom: zoals het hoort!

En heb je de pech (of geluk) dat er onvoldoende bezetting is voor een buffet, dan staat er ’s morgens een doosje voor je deur met al deze bovenstaande lekkernijen, waar je ook ’s middags nog uit kunt putten, omdat het zo royaal is.

Kortom: Logeren op landgoed Nijenrode kan tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding in een zeer gemoedelijke en prettige omgeving.