Vermaat

VERMAAT heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten, dat werkt vanuit passie en trots. VERMAAT ontwikkelt deze concepten op maat voor de meest uiteenlopende branches. Ook zet het bedrijf eigen concepten in de markt. Met een no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit heeft VERMAAT een solide basis, waarmee met open blik de dynamische wereld van nu wordt toegetreden.

VERMAAT wil mensen laten genieten van het samen eten en drinken. Er wordt gewerkt met smaakvolle en heerlijke producten, positief en kundig personeel en een inspirerend en eigentijds interieur. VERMAAT doet dit met oog voor mens en omgeving, om zo de continuïteit te waarborgen.

Nyenrode Business Universiteit & VERMAAT

Leren en presteren vergt energie, dat begrijpen wij. U streeft ernaar om alles uit uw dag te halen. Dat kan alleen als u over voldoende energie beschikt. Goed eten en drinken geeft u nieuwe energie. De horeca van Nyenrode Business Universiteit – i.s.m. horecapartner VERMAAT – richt zich op vitaliteit en duurzaamheid, onder de noemer: Balanced People. Een groot gedeelte van het aanbod bestaat uit gezonde items en gerechten. VERMAAT kiest voor lokale en duurzame leveranciers en gaat voedselverspilling actief tegen. Door gebruik te maken van de horeca op Nyenrode Business Universiteit, investeert u in uzelf en de wereld om u heen.

Meer lezen over VERMAAT? Klik hier.