Gayle van Beeten (Alumna MSc)

Wat is jouw ervaring wonen op Campus?
Wonen op de campus was een geweldige ervaring voor mij. Je leert andere studenten, die studeren aan Nyenrode Business Universiteit, kennen en maken een sterk netwerk voor je toekomstige carrière. Naast kennismaking, worden er vele activiteiten verricht door de studenten en die dragen bij aan goede herinneringen aan mijn studietijd.

Op welke manier heeft het bijgedragen aan de prestaties van uw studie?
Wonen op de campus, geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk samenwerken voor groepswerk en presentaties. Het geef je ook de mogelijkheid om elkaar te helpen elkaar met onderwerpen die lastig zijn. Voor de examens, die iedereen op hetzelfde moment heeft, delen van kennis en elkaar helpen wanneer dit nodig is. De faciliteiten op de campus zijn geweldig voor zelfstudie, naast de bibliotheek, werkplekken en je kamer, zijn er enkele geweldige buiten ruimten die rust en stilte bieden, wanneer je op examens voorbereidt.

Op welke manier heeft het bijgedragen aan uw persoonlijke ontwikkeling?
Het leven op de campus vergemakkelijkt je persoonlijke ontwikkeling buiten het klaslokaal. Niet alleen wonen en samenwerken aan gerelateerde projecten, maar ook de vele activiteiten georganiseerd door de studentencommissie(s), dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt in de verschillende rollen, die beschikbaar zijn in de studentenncommissie, ontwikkelen van de vaardigheden die je het meest belangrijk vindt.