Feesten & partijen

Borrel
Onze hotelbar is de uitgelezen plek voor een borrel ter afsluiting van een zakelijke bijeenkomst, maar zeker ook als start van een privé-aangelegenheid. Uiteraard is ook een borrel op een van de andere locaties op het landgoed mogelijk. Lees meer >

Feest
Heeft u iets bijzonders te vieren? Bij ons kunt u met uitbreiding van een overkapping over de patio van het Koetshuis terecht tot wel 500 personen. De ruimtes in het Kasteel en het Koetshuis zijn uitermate geschikt voor feestelijke aangelegenheden of een borrel. Onze cateraar denkt graag met u mee voor de culinaire invulling hiervan.

Trouwen op Landgoed Nijenrode

Niet veel mensen weten dat het mogelijk is om op het landgoed te trouwen. De historische pracht van het Kasteel en het sfeervolle Koetshuis lenen zich echter perfect als huwelijkslocatie. Wij verwelkomen u dan ook graag in de weekenden of gedurende de zomervakantie voor uw droomhuwelijk op het landgoed.

Officiële trouwlocatie
Ons landgoed bevindt zich in de gemeente Stichtse Vecht en is een officiële trouwlocatie binnen deze gemeente. Op de website van de gemeente treft u meer informatie over wat er komt kijken bij het regelen van uw huwelijk binnen de gemeente Stichtse Vecht: www.trouweninstichtsevecht.nl

Ceremonie
Uw huwelijksceremonie kan plaatsvinden in het Kasteel, Koetshuis of in de Rozentuin. Naast deze locaties is het tevens mogelijk om op het prachtige voorplein van het Kasteel een toost op uw huwelijk uit te brengen of om bijvoorbeeld de taart aan te snijden.

Fotoreportage
Een fotoreportage op het landgoed behoort tot de mogelijkheden voor een ieder die een relatie met Nyenrode Business Universiteit heeft. Het voorplein van het Kasteel biedt een klassieke achtergrond. Daarnaast is de Rozentuin ook een bijzondere locatie, zeker wanneer de rozen en de stinzenplanten volop in bloei staan.

Wanneer uw huwelijksvoltrekking of uw huwelijksfeest ook plaatsvindt op het landgoed, zijn er geen extra kosten verbonden aan een fotoreportage.

Trouwen op Landgoed NijenrodeTrouwen op Landgoed NijenrodeTrouwen op Landgoed Nijenrode
Voor meer informatie over de locaties, de verschillende mogelijkheden, de culinaire invulling en de kosten, kunt u contact opnemen met de afdeling Events & Sales. Contact >