Faciliteiten op Campus

Diverse faciliteiten op de Campus dragen bij aan de ontspannen sfeer en maken het mogelijk te focussen op je studie. Faciliteiten op de campus zijn onder meer:
– diverse ruimtes voor project- en groepswerk
– een huiskamer met kitchenette (alcoholvrij)
– Mensa (restaurant)
– Wasserette
– gezamenlijke buitenkeuken met barbecue
– horecalocaties
– verschillende sportaccommodaties en sportvelden
– de Koektent, een kleine supermarkt door studenten zelf gerund voor studenten

Centraal tussen de gebouwen zijn twee fietsenstallingen en twee vuilverzamelplaatsen aanwezig. Alle gebouwen zijn voorzien van WiFi.

Gezamenlijke (studie)ruimten

In het bibliotheekgebouw bevinden zich 20 cubicles (gescheiden studieruimten), waarin alleen of gezamenlijk gestudeerd kan worden. De capaciteit van de cubicles varieert van 6 tot 10 personen. De ruimten zijn 24 uur per dag toegankelijk met een studentenpas en zijn voorzien van WiFi. Er is daar gratis koffie en thee aanwezig. Ook zijn er cubicles beschikbaar in Koetshuisvleugel met dezelfde capaciteit, WiFi en 24 uur per dag toegangelijk.

Mensa

De Mensa is een self-servicerestaurant. De Mensa is geopend voor lunch en diner. Voor de lunch worden verschillende soorten brood, kazen en vleeswaren geserveerd. Daarnaast is er een saladebar en er is altijd een warme snack beschikbaar, evenals handfruit en diverse drankjes. Voor het diner worden twee verschillende opties van een warme maaltijd geserveerd van een klassieke Hollandse schotel tot een ‘World-Food’-schotel. Er is altijd één vegetarisch gerecht, een uitgebreide saladebar en  keuze van desert.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: lunch van 12.00 tot 13.30 uur en diner van 17.00 tot 19.00 uur.
Zaterdag: lunch van 12.00-13.30 uur, gesloten voor diner.
Zondag en feestdagen: gesloten.

Receptie en Servicedesk

In de centrale hal van het hoofdgebouw (dr. Albert Heijn-gebouw) bevindt zich de receptie. Overdag is deze bemand door Servicedesk medewerkers en in de nachtelijke uren is het de thuisbasis van onze beveiligers. Je kunt ze bereiken voor informatie en vragen via 0346-291234 of servicedesk@nyenrode.nl.

Servicepoint

Het servicepoint is te vinden in het De Rooij-gebouw, begane grond (naast collegezaal 5). Hier kunnen studenten kantoorartikelen kopen en postpakketten versturen en ophalen. Tevens is hier het reproductiecentrum waar onze partner Canon drukwerpopdrachten afhandelt.

Sportfaciliteiten

Nyenrode beschikt over binnen- en buitensportfaciliteiten, waaronder een tennisbaan, een speelveld voor voetbal en rugby en een hardlooproute over het terrein. Tevens is er een overdekte sporthal met fitnessfaciliteiten, die toegankelijk is met een studentenkaart.

Parkeren

De parkeerplaatsen E en F zijn speciaal voor onze studenten. De parkeerplaatsen zijn te bereiken via de achteringang van de campus, die toegankelijk is met een studentenpas. Ondanks de uitgebreide beveiligingsmaatregelen worden wij helaas af en toe geconfronteerd met auto-inbraken. Zorg ervoor dat er geen waardevolle bezittingen in auto’s achterblijven.

Wasserette

In het Postma-gebouw is een wasserette gevestigd. Deze is in 2015 gerenoveerd en beschikt over 4 wasmachines en 4 drogers. Daarnaast is er een (gratis) strijkvoorziening en vouwtafel aanwezig. De wasserette is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De kosten voor het wassen bedragen € 3,50 per wasbeurt en € 2,00 per droogbeurt. Betaalmethode is contactloos betalen.

Zolderbar

In het Koetshuis in de buurt van het kasteel is de Zolderbar een ontmoetingsplaats beheerd en bemand door studenten. Hier kan je ontspannen met een drankje, tv kijken en darten.