Catering & voorzieningen

Voorzieningen

In de zalen is audioapparatuur, een microfoon, flipover, beamer en computer/laptop, projectiescherm/LCD-scherm aanwezig. Tevens is er in de zalen en op het gehele landgoed gratis Wi-Fi voor onze gasten.

Verder kunnen wij een scala aan andere producten en diensten voor u verzorgen die kunnen bijdragen aan een prettig verloop van uw bijeenkomst.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:
• aankleding van de zaal (bloemen, rode loper e.d.)
• een podium
• extra audiovisuele ondersteuning

Wij hebben voor u en uw gasten ruim 1.000 parkeerplaatsen kosteloos ter beschikking staan. Indien gewenst kunnen wij uw bijeenkomst vermelden op onze infoschermen en kunnen wij uw bedrijfsvlag hijsen. Ook kunnen wij voor u een boottocht naar en van Landgoed Nijenrode organiseren. U kunt dan voor het Poortgebouw in- en uitstappen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en de eventuele extra kosten die daarmee gemoeid zijn.

Hotel

Het landgoed beschikt over 99 hotelkamers verspreid over een tweetal locaties: het Plesman Hotel en het Campus Hotel. Vanuit de eenvoudige, maar comfortabele hotelkamer geniet u van een prachtig zicht op het landgoed. Lees meer >

Horeca en catering

Onze preferred partner Vermaat verzorgt al het eten en drinken op het landgoed. Op hoog niveau, van amuse tot uitgeserveerd diner of buffet, voor grote en kleine gezelschappen en naar elke wens. Het horecaconcept binnen Nyenrode vormt een integraal onderdeel van de opleidingen en programma’s van Nyenrode. Ontmoeten, overleggen en ontspannen vormen de uitgangspunten van dit concept. Lees meer over Vermaat >

De Plesman Bar
In het Plesman Hotel bevindt zich naast de ontbijtruimte tevens onze sfeervolle hotelbar. De hotelbar is dagelijks geopend vanaf 19.00 uur tot 01.00 uur. In overleg kan de bar geopend worden buiten de gebruikelijke openingstijden.

Restaurant De Lakei
In het restaurant De Lakei kunnen deelnemers en onze studenten zeven dagen per week terecht voor een à la carte lunch en diner (op aanvraag). Daarnaast wordt hier dagelijks een uitgebreid en luxe lunchbuffet aangeboden. Bij goed weer is het bovendien aangenaam vertoeven op het terras van De Lakei.

Restaurant Mensa
In ons buffetrestaurant vindt u dagelijks wisselende soepen, salades, broodjes en warme gerechten. Dit zelfbedieningsrestaurant, voor onze studenten en deelnemers is van maandag tot en met vrijdag geopend voor lunch (12.00 – 13.30 uur) en een eenvoudig diner (17.00 – 19.00 uur). Op zaterdag is de Mensa alleen geopend voor de lunch.

Partycatering

Vermaat Partyservice of Vineyard Catering verzorgen graag uw speciale gelegenheid in het Kasteel of Koetshuis.

Vermaat Partyservice

Onze preferred partner Vermaat verzorgt al het eten en drinken op het landgoed. Op hoog niveau, van amuse tot uitgeserveerd diner of buffet, voor grote en kleine gezelschappen en naar elke wens. Het horecaconcept binnen Nyenrode vormt een integral onderdeel van de opleidingen en programma’s van Nyenrode. Ontmoeten, overleggen en ontspannen vormen de uitgangspunten van dit concept.

Meer informatie over Vermaat vindt u hier.

Vineyard Catering

Voor uw aanvraag in het Kasteel of Koetshuis, kunt u Vineyard Catering inschakelen, partycateraar uit Utrecht. Vineyard organiseert elk evenement met plezier én professionaliteit: walking dinners voor 1500 gasten, bedrijfspresentaties in het kasteel, kleinschalige ceremonies in de Rozentuin, een spetterend feest in het Koetshuis of een andere bijzondere bijeenkomst.

Of het nu om tientallen of enkele duizenden personen gaat, Vineyard kiest er altijd voor om met verse en seizoensgebonden producten te werken. Ook bij grootschalige evenementen doen zij geen concessies aan kwaliteit. Maar dat geldt niet alleen voor het eten. Bent u op zoek naar originele ideeën qua aankleding of personeel? De kracht van Vineyard ligt in het bedenken van (food)concepten passend bij de doelgroep van de opdrachtgever en de locatie. Bedrijfs-DNA of de rode draad van het evenement vindt u altijd terug in het voorstel en op de dag zelf.

Meer informatie over Vineyard Catering vindt u hier.

Overige faciliteiten

In overleg kunnen wij voor u ook sport- en buitenactiviteiten organiseren. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden op het landgoed.