Campus kamers

Elk van de vijf gebouwen waarin de Campuskamers zijn onderverdeeld heeft drie of vier ingangen en trappenhuizen. Postma I, II, III & IV, Weijer I, II & III, Kuneman I, II & III, Klaasesz I, II & III en Philips met Roeterink I & II, Otten en Riemsdijk.

Ongemeubileerd: Type O

Ongemeubileerde kamers zijn gesitueerd in Philips, Klaasesz en Postma. Deze kamers zijn de standaard kamers:
– oppervlakte varieert van 18 m2 tot 30 m2
– eigen badkamer met daarin een toilet, wastafel en een douche
– gladde linoleum- of PVC-vloer en gordijnen
– het installeren van een keukentje/kitchenette is niet toegestaan. Op de campus gelden bij het huren van een kamer reglementen. Deze kun je lezen in onze algemene voorwaarden.

Gemeubileerd zonder kitchenette: Type A

Gemeubileerde kamers zijn te vinden in Klaasesz en Postma. De meeste kamers zijn ingericht voor 2-persoons gebruik. Dit type kamer is gelijk aan een standaard kamer, maar voorzien van een:
– kledingkast
– tafel met comfortabele stoelen
– eenpersoonsbed met box spring matras, kussen en dekbed
– een koelkast, geen kitchenette

Gemeubileerd met kitchenette; Type B, C en F

Type B- en C-kamers zijn gesitueerd in de gebouwen Weijer en Postma. Dit type kamer wordt met name bewoond door internationale studenten of voor diegene waarbij het lastig is eigen meubilair mee te brengen. Het verschil tussen een Type B- en Type C-kamer is de grootte. De Type B-kamers zijn doorgaans iets kleiner +/- 25m2 dan de type C-kamers die ongeveer 30m2 zijn.
Deze kamers zijn voorzien van een:
– boekenkast
– kledingkast
– eenpersoonsbed met box spring matras, kussen en dekbed
– bureau met bureaustoel
– comfortabele stoel of bank
– salontafel
– kitchenette met twee elektrische kookplaten, afzuigkap, waterkoker en een koelkast

In Weijer zijn tevens een viertal Familiekamers (Type F). Dit zijn een Type B- en een Type C-kamer die aan elkaar gekoppeld kunnen worden middels een tussendeur. Dit maakt het mogelijk om twee kamers tegen een gereduceerd tarief gezamenlijk te huren. Deze optie is mogelijk voor kleine gezinnen of voor studenten die met een partner op Campus willen wonen.