Ataol Oktem (Alumnus IMBA)

Wat is jouw ervaring wonen op Campus?
Wonen op de Campus is één van de meest verbazingwekkende jaren van mijn leven. In vele opzichten een zeer belangrijk onderdeel van de MBA-programma. Openen de gordijn en geniet elke ochtend van het prachtige bos, het campusleven delen met je klasgenoten, veel sport beoefenen in de natuur en nog veel meer dingen die mijn Nyenrode Campus ervaring vormen.

Op welke manier heeft het bijgedragen aan de prestaties van uw studie?
Nyenrode MBA is een veeleisend programma. Naast de college-uren, is er zelfstudie en met je klasgenoten tot in de late uren elke dag. Het wonen op de campus geeft je meer tijd om je te foucssen op de studie en kan je de academische prestaties sneller ontwikkelen. Campus heeft ook veel voorzieningen (zoals bars, sportfaciliteiten, restaurants enz.) die je kunt gebruiken om te ontspannen en genieten tussen de studieperioden door, zodat je jouw sociale behoeften kunt voldoen zonder dat je campus hoeft te verlaten en elke minuut kunt benutten.

Op welke manier heeft het bijgedragen aan uw persoonlijke ontwikkeling?
Wonen op de Campus gaf mij de mogelijkheid om een relatie met andere studenten op te bouwen, en de academische en zakelijke wereld te ontdekken. Als je op Campus bent, dan kan je deelnemen aan alle sociale en academische evenementen, op deze manier vergroot je je netwerk zeer snel. Behalve dat, de bibliotheek is geopend 24 uur, is vrij handig voor alle soorten academische studies.